Kunder


Våra kunder är företag och organisationer från olika branscher och storlekar. Några av de företag vi har hjälpt hittar du nedan.

Vad säger våra kunder? 

Alex Davis

Enhetschef – Försäkringskassan Stockholm City

Den resa inom ledarutveckling jag har haft med Roca Group, men framför allt med Rodrigo, har varit mycket positiv. Redan efter första mötet och den presentation Rodrigo gjorde av upplägget, kände jag att detta var något jag definitivt ville göra. Jag träffade Rodrigo ett antal gånger och var lika entusiastisk varje gång. Jag kände verkligen förtroendet att kunna prata om mig själv och de situationer som uppstår på jobbet.
Det som har gjort att våra sessioner har känts så bra och naturliga är Rodrigos engagemang, kompetens och framför allt hans lättsamhet som gör att varje möte med honom blir personligt.
För mer information kontakta Alex Davis på: 072-724 67 88 eller alex.davis@forsakringskassan.se

Alvaro Ravello

Client Service Manager – SCOR Telemed

Jag vill starkt rekommenderar Roca Group till varje individ som vill ta sitt ledarskap till nästa nivå. Buisiness Coaching sessionerna har fått mig att bli mer professionell i mitt yrke. Jag har förbättrat mina prioriteringar, vikten att kommunicera med framgång och blivit mer effektiv i mitt arbete. Allt detta har fått mig att bli en bättre ledare. Det bästa av allt var verktygen jag fick tal del av kunde implementeras omgående.
För mer information kontakta Alvaro Ravello på: 076-161 08 04 eller alvaro.ravello@scoretelmed.com

Milli Larsson

Assisterande Butikschef – Home & Cottage Oslo

Roca Group hjälpte mig att lägga grundstenarna för min framtid inom studier och arbete. Jag fick de verktyg jag behövde för att bygga på mitt nya och starkare jag inom ledarskap.
För mer information kontakta Milli Larsson på +47 983 66 065

logos